Richard Dreyfuss moet zien te vluchten van een zinkend schip in Poseidon (2024)

Film

Judith Regeling

&nbsp · &nbsp

Richard Dreyfuss moet zien te vluchten van een zinkend schip in Poseidon (1)

© Warner Bros. Entertainment Inc.

Kurt Russell en Josh Lucas in Poseidon

Delen

Het belooft een mooie oudejaarsavond te worden op cruiseschip Poseidon. De band speelt, er wordt geproost op het nieuwe jaar en de sfeer is uitgelaten. Maar dan slaat het noodlot toe.

De Oud en Nieuwviering op de Poseidon gaat goed van start. Het lijkt een mooie avond te worden, tot het schip wordt geraakt door een enorme vloedgolf en kapseist.

Poseidon

De gasten worden verzocht om in de balzaal te wachten op verdere instructies terwijl het schip steeds verder zinkt.
Een aantal passagiers voelt er niks voor om te wachten en neemt het heft in eigen handen. Ze bundelen hun krachten en proberen zich een weg te banen door het verwoeste schip. Dit blijkt echter lastiger dan gedacht. Lukt het de groep passagiers het schip te verlaten voordat het volledig gezonken is? Je ziet het in Poseidon.

Richard Dreyfuss

Elke acteur heeft zo zijn eigen redenen om voor een filmproject te kiezen. Meestal noemen ze creatieve redenen. Zo gaf Kurt Russell aan dat hij zijn rol in Poseidon accepteerde omdat hij graag met regisseur Wolfgang Petersen wilde werken.

Richard Dreyfuss had een hele andere reden om in de film te spelen en was daar heel eerlijk over in interviews. Hij deed het puur voor het geld. De Jaws-acteur had aangegeven dat hij ging stoppen met het acteren in films om zich meer op theater en andere passies te kunnen richten.

Alleen gaf hij aan niet zo verstandig met zijn vermogen te zijn omgegaan. Voor zijn rol inPoseidon werd hem zo veel geld geboden dat hij geen nee kon zeggen.

DIRECT KIJKEN? Ontdek hier wanneer Poseidon op tv is of waar je het kunt streamen. KLIK HIER

Tags en meer informatie

Emmy Rossum Jacinda Barrett Josh Lucas Richard Dreyfuss actie Amerikaanse rampenfilm amerika Kurt Russell rampenfilm rtl7 Verenigde Staten Warner Bros Wolfgang Petersen
Alle tips

Richard Dreyfuss moet zien te vluchten van een zinkend schip in Poseidon (2)

Partnerbijdrage

Niks op tv? Ga er met het hele gezin op uit naar attractie- en vakantiepark Slagharen!

De zomer is begonnen en dat betekent dat er niet al te veel te beleven is op televisie. Gelukkig hebben wij een geweldig leuke doe-tip voor je, dus gooi de afstandsbediening maar aan de kant en pak je koffer alvast in.

Lees verder

Tip Het vluchtseizoen Straks20:57 - 21:57 · Amusem*nt In deze Het Jachtseizoen-special - genaamd Het Vluchtseizoen -zijn Giel, Thomas en Stefan eens niet de jagers, maar de voortvluchtigen. Ze moeten drie uur uit handen zien te blijven van een heus race-trio: coureurs Tim en Tom Coronel en presentator Rob Kamphues.
START Valkenburg in de Geul Straks20:25 - 21:15 · Informatief In juli 2021 trad de Geul na hevige regenval buiten haar oevers. De gevolgen van de overstroming zijn nog steeds groot voor de inwoners van Valkenburg, blijkt in deze driedelige documentaireserie van filmmaker Hans Heijnen.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 09:52 René van der Gijp vanavond niet aan tafel in Vandaag Inside Oranje 08:48 De TV van gisteren: Kijkers genieten van onverwachte stunt van Georgië tegen Portugal 06:47 Vanavond op TV: Valkenburg in de Geul, The inspector Lynley mysteries, King Kong 22:03 Dit is de zesde afvaller van Het Perfecte Plaatje op Reis Thailand 19:54 Videoland komt met tweedelige documentaire RUTTE
De tv van gisteren Meer tv 27 jun De TV van gisteren: Kijkers genieten van onverwachte stunt van Georgië tegen Portugal
De nieuwste reviews Meer reviews 29 mei Jeroom Snelders heeft heel goed nieuws voor de fans van LOL: Last One Laughing
Tip Het beste van ... Straks20:25 - 21:15 · Amusem*nt BN'ers halen in Het Beste van...herinneringen op aan Tina Turner. De Amerikaanse zangeres, bekend van hits als Proud Maryen Private Dancer, overleed vorig jaar op 83-jarige leeftijd. Aansluitend is de documentaire Tina te zien.
LIVE Tour de France ploegenpresentatie (m) Nu18:26 - 19:56 · Sport Met nog twee dagen tot de Tour-start in Florence stellen de ploegen zich voor aan de toegestroomde wielerfans. Grote publiekstrekker is Tadej Pogacar. De Sloveense alleskunner won vorige maand de Giro d'Italia.
Tip King Kong Vandaag20:25 - 00:10 · Film Lord of the Rings-regisseurPeter Jackson stak in 2005 het klassieke verhaal over King Kong in een nieuw jasje. Hijhield vast aan het originele verhaal, inclusief het veelbesproken einde.
Tip City of Angels Straks20:26 - 22:38 · Film Nicolas Cage speelt een engel die voor een dokter (Meg Ryan) valt. Er is alleen wel een probleem: om met haar te kunnen zijn moet hij een gewone sterveling worden.
Tip Spider-Man: Homecoming Straks20:27 - 23:18 · Film Eerst was het Tobey Maguire, toen kwam Andrew Garfield. En nu speelt Tom HollandSpider-Man.
Tip The inspector Lynley mysteries Straks20:28 - 22:21 · Serie Twaalf jaar geleden verdween Justin Oborne in The Inspector Lynley Mysteries, het petekind van Thomas Lynley, op een verjaardagsfeestje. Als zijn lichaam wordt aangetroffen in Italië, reist de rechercheur samen met de zus van het slachtoffer naar Rome.
Tip Floortje terug naar het einde van de wereld Straks20:30 - 21:30 · Informatief Floortje keert terug naar het einde van de wereld waar ze in 2016 de Nederlandse Miriam en haar man Peter ontmoette. Het stel leeft al jaren in de Nieuw-Zeelandse wildernis en nu ze hen opnieuw opzoekt, merkt ze dat hun leven ingrijpend veranderd is.
Tip True Grit Straks20:30 - 22:30 · Film In True Grit wil een veertienjarig meisje wraak nemen op de man die haar vader heeft vermoord.

Toon meer tips

Richard Dreyfuss moet zien te vluchten van een zinkend schip in Poseidon (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated:

Views: 5605

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.